Вести

Ново дечије игралиште у насељу Седам секретара СКОЈ-а

Игралиште се простире на 150 метара квадратних, поседује гумену подлогу и савремене справе за игру, а његова изградња и опремање коштали су око 2,5 милиона динара. Уз савремене справе и уз гумену подлогу која је подигла вредност игралишта, постављени су видео надзор, као и јавна расвета.

Асфалтирана улица Стевана Дороњског

Завршени су радови на асфалтирању улице Стевана Дороњског. Председник општине Бечеј, Драган Тошић обишао је улицу, у којој је од 80-их година по први пут нанет асфалтни слој. Овом приликом први човек општине разговарао је и са грађанима који живе у освеженој улици.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС БЕЧЕЈ

На седници одржаној 14.05.2021.општински одбор СНС Бечеј, једногласно је подржао предлог свих осам месних одбора и предложио Главном одбору странке да захтева одговорност свих појединаца, који су на било који начин били укључени у аферу "Прислушкивање", као и да исте искључи из странке и смени са свих јавних функциј

САСТАНАК ПРВОГ МЕСНОГ ОДБОРА

Одржали смо састанак I месног одбора.Састанак су водили председник ОО СНС Бечеј Вук Радојевић и председник општине Бечеј / потпредседник ОО СНС Бечеј Драган Тошић.

Састанак ОО СНС Бечеј

Oдржали смо састанак ОО СНС Бечеј. Састанку су присуствовали председник ОО СНС Бечеј Вук Радојевић, председник општине Бечеј и потпредседник ОО СНС Бечеј Драган Тошић, као и чланица Извршног одбора Српске напредне странке, Дина Вучинић.

Састанци МО Пољанице и МО Радичевић

Одржали смо састанак МО Пољанице и МО одбора Радичевић. Састанку су присуствовали председник ОО СНС Бечеј Вук Радојевић, председник општине Бечеј и потпредседник ОО СНС Бечеј Драган Тошић, као и чланица извршног одбора Српске напредне странке, Дина Вучинић.

ДРАГАН ТОШИЋ РАЗГОВАРАО СА ГРАЂАНИМА

Председник Општине Бечеј Драган Тошић и члан Извршног одбора Српске напредне странке Дина Вучинић, разговарали су са грађанима Бечеја у просторијама ОО СНС Бечеј о постојећим проблемима.

Pages