Вести

Завршено асфалтирање насеља Нестор Џилитов

На радост становника насеља "Нестор Џилитов" и околних улица у Бечеју, као и корисника стоматолошких услуга у објекту АТД Дома здравља, завршени су радови на обнављању коловоза насеља које спаја реконструисану улицу Милоша Црњанског и Синђелићеву улицу.Вредност радова износила је око 5,9 милиона динара.

Помоћ за породицу Јанковић

Породицу из Бечеја, која је изгубила свој дом у великом пожару, обишао је потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Бечеј, Драган Тошић, и том приликом истакао да су већ обезбеђени донатори који ће помоћи изградњу новог стамбеног објекта.

За четири године милијарду динара за путну инфраструктуру

Радови на реконструкцији Зелене улице у Бечеју требало би да буду готови до краја априла, рекао је потпредседник ОО СНС Бечеј Драган Тошић. Тренутно се изводе радови на деоници између улице Данила Киша и Петефи Шандора. Ускоро почиње реконструкција улице Золтана Чуке, на потезу од Трга Чилаг до Главне улице.

Драге суграђанке, срећан вам 8. март

Жене су покретачи промена на овом свету, зраче позитивном енергијом, доприносе развоју породице и друштва. Драге суграђанке, Бечеј уз вас иде сигурним кораком у будућност - и јаче и брже и лепше. Срећан вам 8. март!

Завршено асфалтирање у три бечејске улице

Потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Бечеј, Драган Тошић, обишао је улице у Бечеју у којима су завршени радови на наношењу новог слоја асфалта. Реч је о делу улице Првог маја, улици Петефи Шандора, као и улици Севера Ђуркића.

Отворена трим стаза, ускоро и справе за вежбање

Трим стаза у Горанском парку данас је свечано отворена у присуству представника Министарства омладине и спорта, локалне самоуправе, спортских клубова, удружења и волонтера Канцеларије за младе општине Бечеј. Министарство омладине и спорта је за изградњу трим стазе издвојило 1,3 милиона динара.

Посао за 600 људи у Бечеју и Бачком Градишту

Делегација општине Бечеј, на челу са председником општине, Драганом Тошићем недавно је посетила компанију "Тисза Аутомотиве" у Сенти, како би се договорила о даљем току сарадње. Ова компанија је купила објекат бившег "КТЦ-а" у Бечеју и има намеру да, постепено, отвори пет стотина радних места.

Pages