ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА, ОСИМ ЛАЖИ, НЕМА НИШТА ДА ПОНУДИ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ, СЛАГАЛИ СУ ЈУЧЕ, ЛАЖУ И ДАНАС

Српска напредна странка позива Демократску странку, њене функционере и њеног председничког кандидата, бившег лажног заштитника грађана, а осведоченог лажова, Сашу Јанковића, да се коначно одлуче – да ли желе да наставе са организовањем протеста, јер су разочарани због резултата председничких избора, или ће коначно омогућити рад Народне Скупштине и поштовати неприкосновену и недвосмислену изборну вољу грађана Србије. Демократска странка не само да данима спречава нормално функционисање Скупштине Србије, него и онемогућава грађане да планирају свој свакодневни живот и да се крећу без ограничења и свакодневних кашњења. Српска напредна странка поручује Демократској странци да када говоре о независности и урушавању институција, нека прво погледају у правцу свог председничког кандидата, Саше Јанковића, који је на најбруталнији начин унизио институцију омбудсмана и злоупотребљавао функцију у циљу своје политичке каријере, политиканства и свакодневних лажи, а онда да се сете и свих институција које су уништили. Грађани нису заборавили како је ДС „реформисала“ правосуђе својим партијским кадровима, постављала партијске послушнике на чело судова, тужилаштава, болница, универзитета, медијских кућа, какве су медијске законе доносили и како су изгледали „демократски“ медији за време њихове владавине. Нажалост, Демократска странка, осим лажи, нема ништа да понуди грађанима Србије, слагали су јуче, лажу и данас, а наставиће да лажу и сваког наредног дана.