НЕ ПОСТОЈЕ ТОЛИКО ДОБРЕ МАСКЕ КОЈЕ БИ МОГЛЕ ДА САКРИЈУ ПРАВО ЛИЦЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

Исти они досовци који су на својим протестима направили буквално потернице са ликовима људи који им сметају само зато што не мисле као они, исти они који поносно шетају док псују, прете и узвикују најгоре квалификације и најодвратније увреде на рачун Александра Вучића и два милиона грађана Србије који су га подржали, сада су се сетили да навуку на себе маску наводне жртве, само зато што је Александар Мартиновић пред целом Србијом раскринкао и оголио њихове подлости. У њихове лажи могао би да поверује само неко ко не живи у Србији и ко се својим очима није уверио да они сами не презају од таргетирања сваког коме не могу да опросте што је, просто, од њих бољи. И да су мете и на леђима, и на челу, безброј пута они сами нацртали Александру Вучићу, Маји Гојковић, Александру Мартиновићу... Да су позивали на линч неистомишљеника, на вешање и метак у чело, на паљење институција, нереде, разбијање глава. Сада су позивали, а некада су све то и радили: и линчовали на улици, и палили Скупштину, и делили своју наказну правду под „аргументима“ дугих цеви, и људе попут Ранка Панића газили до смрти. Све су ово грађани Србије својим очима видели. И зато грађани Србије не верују крокодилским сузама трећеразредних досовских глумаца и одлично знају да досовци лажу и да их баш нико не угрожава. Знају да је досовцима дозвољено све оно што у време њихове владавине није било дозвољено другима: и да шетају, и да вичу, и да пишу, и да драме до миле воље. Не постоје толико добре маске које би могле да сакрију њихово право лице и њихове праве намере. СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА